RSS

Shopping Lepas Raya

13 Aug

Memandangkan kami masih bercuti dan kami tidak membuat sebarang shopping sebelum raya, we decided to go shopping today at 1Utama. Inilah peluang utk aku spend quality time together with my family. Kalau dah start berniaga, dah takde masa.

20130829-013554.jpg

Kami pergi ke salah satu boutique favorite anak aku Forever 21.

20130829-013745.jpg

Anak aku macam menggila kalau masuk boutique ni. Kami biarkan dia bebas mencari apa yg dia nak. Sesekali shopping biarkanlah dia…

20130829-013917.jpg

20130829-014028.jpg

Tugas aku spt biasa kalau kami pergi shopping, tukang bayarlah. So sementara anak aku sibuk mencari pakaian dan kasut yg berkenan dihatinya, my wife and I just lepak2 buang masa kat dalam boutique tu

20130829-014300.jpg

20130829-014332.jpg

20130829-014356.jpg

Sesekali bila dia perlukan second opinion sudah tentu mommy dia yg akan jadi penasihat.

20130829-014457.jpg

20130829-014517.jpg

Sudah tentu anak kami yg paling happy sesekali diberi kebebasan utk pilih apa juga yg dia nak. Her mom and I just melayan je anak, intan payung kami seorang ni

20130829-014905.jpg

Bila kami tgk she’s having trouble utk bawak Handphone dia and her other stuffs bila tangan dia dah penuh dgn beg2 shopping, we asked her to get herself a hand bag. So dia pun pilihlah satu dgn nasihat her mom of course.

20130829-015140.jpg

Selesai shopping sebelum menonton wayang kami ngeteh dulu at Teh Tarik Place.

20130829-015303.jpg

And we end our day out by catching a movie at GSC cerita RIPD.

20130829-015424.jpg

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on August 13, 2013 in Family

 

Tags: , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: