RSS

Masakan Isteri

17 Jul

I love my wife’s cooking. She the 2nd best cook in the world after my mom. Seriously. Bukan nak puji lebih2 tapi itu kenyataannya. Apa pun yang dia masak be it a very simple dish, still sedap.

Walaupun dia try something new yang dia tak pernah masak still sedap. Mungkin ini yang dikatakan air tangan kot. Tak nampak pulak tangan dia berair masa masak tu…haha.

Tapi sayangnya aku ni bukan jenis pemakan. Bukan jenis yang kuat nafsu makannya. Tengok badan aku pun korang tau aku bukan jenis kuat makan. Mungkin ‘tank’ kecil kot.

Malam ni dia masak simple jer. Ikan Merah (agaknya, aku bukan kenal Ikan pun), sayur and Tempe sambal. Aku rasa sikit sebelum naik atas ni, sedap gua cakap lu.


Perut rasa lapar pulak citer pasal makan ni. So sampai sini dulu. Kita makan dulu….

– Posted using BlogPress from my iPhone

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on July 17, 2012 in Uncategorized

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: