RSS

Haha…macam biskut

16 Jul

Hari ni aku menjengok kembali blog yg dah lama aku tinggalkan. My last post was in August last year. Makna dah hampir setahun tak blogging…LOL.

Aku terfikir nak jengah balik blog ni bila tgk Ada kawan FB aku yang suka berblog ni. So aku download balik apps utk both my iPhone and iPad.

Tapi spt biasa aku ni jenis hangat2 taik Ayam bila menulis ni. Masa rajin aku pun rajin la tapi Kalau malas maka terbiarlah lagi blog aku ni. Harap2 lepas ni aku rajin blogging balik.

Walaupun byk kemudahan yg Ada utk update or post something dgn guna my iPhone or iPad tanpa perlu mengadap PC or laptop tapi mood tu yg selalu takde. Lagi pun as I said in my first post in this blog, I’m not a writer like my arwah father.

Kadang2 tu tak Ada idea nak tulis apa. Org lelaki memang jarang meluahkan perasaan dlm blog macam org pompuan.

Simple post camni pun aku sampai terpaksa edit beberapa kali. Mula2 pakai iPad. Takde idea berenti. Pastu sambung with my Handphone bila dapat idea nak tulis apa. Ni pun dah habis idea nak tulis apa so aku stop dulu kat sini. Nanti sambung lagi kay. Dah siap post ni baru aku share kat FB link dia 🙂

Gambar hiasan takde kena mengena dgn post ni. Saja wat cantik…hehe

20120716-073407.jpg

Okay lah aku nak tido jap. Kol 10 nanti nak bawa anakanda tercinta pergi Damansara Specialist Hospital nak check her skin. Upper part of her body kena rash teruk. Kesian dia….

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on July 16, 2012 in Uncategorized

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: