RSS

Frust tak dapat tengok Msia vs Spore

27 Jul

20110727-102437.jpg

Esok adalah perlawanan 2nd leg World Cup qualifier antara Malaysia dengan Singapore. Plan asalnya aku nak bawa my family watch the game at Bukit Jalil unfortunately my daughter tak nak pergi. Dia nak tengok dekat rumah jer. Sedih aku…

Tapi jika difikirkan balik susah juga untuk kami pergi ke stadium kerana anak ku sekolah petang. Dia habis sekolah dah dekat pukul 7 so we have to rush to the stadium. Tak best gak. On top of that she’s having pre exam these two days. So we have to setlle cathcing it live at home. It wont be the sama I know….

Tengok preparation member2 yang nak pergi tengok kat stadium tu jealous gak. Siap buat banner etc. Mesti meriah stadium malam tu. Dah takde rezeki aku nak tengok kat stadium…

Anyway good luck to Malaysia Harimau Malaya. Moga2 dengan sokongan padu lebih 80,000 penyokong tempatan akan dapat membantu mereka untuk menumpaskan Singapura dengan kelebihan lebih 2 gol. Sesuatu yang agak sukar but in football anything can happen.

ALL THE BEST

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on July 27, 2011 in Uncategorized

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: